Kако да направите регистрација во Ефбет – Видео

Rate this post

Здраво, ние сме екипата на ЕФБет и сега преку видео ќе ви покажеме како да направите успешна регистрација на нашиот сајт. Ќе ви прикажеме 2 метода  за  регистрација од кои првата е доколку се регистрирате преку компјутер или лаптоп а другата доколку планирате да се регистрирате преку смартфон или таблет.

Нема голема разлика помеѓу двете методи, но сепак е убаво да се погледне.

Моментално сме на компјутерската верзија на Efbet.com. Во горниот десен агол имате полиња за корисничко име и лозинка. Тоа е опцијата за најава ако веќе имате профил. Доколку сеуште немате регистрирано профил притиснете на копчето регистрирај се, кое не носи на нова страна.

Јас веќе имам регистрирано профил, па ќе ви покажам како и Вие да го потполните прашалникот правилно.

Имате поле за корисничко име, лозинка, потврдување на лозинката, поле за внесување на промотивен код и е-маил.

При внесувањето на корисничкото име можете веднаш да видите дали е слободно или зафатено, имено ако свети црвено е зафатено, а ако свети зелено е слободно.

Околу избирањето на лозинка, некои луѓе наидуваат на потешкотии. Лозинката треба да има минимум 6 и максимум 20 карактери без растојание. Единственото нешто кое треба да го знаете е ова што го селектирам, а тое а дека треба да има барем еден број и една буква. Значи се разбира, треба да има минимум 6 карактери во кои ќе се содржат барем еден број и една буква. Најдобро е да смислите покомплицирана лозинка за заштита на вашиот профил, но и самата страница не ги прифаќа едноставните лозинки како лозинка123 и слично.

Сега ќе ви покажам како да внесете емаил. Најдобр е да го впишете персоналниот маил, оној кој го отворате често, со цел да приметите неафторизирани трансакции, или било каков проблем и да можете да реагирате брзо.

Надолу имате 4 опции, од кои 3 се задолжителни: да сте постари од 18 години, да се согласите со правилата и условите на сајтот и да се согласите со правилата за безбедност, а четвртата опција е дали сакате да добивате информации за бонуси и опции кои ви ги препорачуваат Efbet. Оваа опција е незадолжителна и може да ја обележите подоцна доколку посакате.

Преминуваме кон чекор 2, каде треба да потполните полиња со ваши лични информации како националност, јазик, валута со која сакате да играте. Моменталните опции се евро, бугарски лев и турска лира и долар. Потоа внесувате број за контакт, кој е задолжителен, па подолу имаме име,презиме,дата на раѓање и матичен број. Јас веќе имам регистрирано профил па нема да можам да регистрирам уште еден на истиот матичен број.

Следно потполнуваме држава, општина, град и адреса, па притискаме регистрирај се и тоа Ве носи на третиот чекор ДЕПОЗИТ, но околу тој чекор ќе разговараме во следно видео.

Кога ќе притиснеме регистрирај се, ви стигнува маил на адресата која предходно ја внесовте, со линк за потврдување на профилот и веќе имате активен профил. Тоа е целиот метод на регистрација и мора да признаете дека не е воопшто сложен. Сега предлагам да го погледнеме и процесот за регистрација од смартфон.

Тука веќе се префрливме на смартфон и првото нешто што треба да го направиме е да влеземе на Efbet.com. Јас веќе го имам отворено сајтот и како што забележувате имате 2 опции: да се регистрирате преку самиот сајт преку полето за регистрација, а другиот начин е да ја спуштите мобилната апликација и да ја инсталирате. Инсталираната апликација ќе се прикаже во Game Launcher. Тука можете да видите каков е интерфејсот, има 2 опции во горниот десен агол: влез и регистрација. Ние притискаме регистрација и ја избираме опцијата отвори профил. Ги внесуваме бараните полиња  исто како и кај компјутерската верзија. Тука мојот маил го чита како невалиден бидеќи веќе имам профил на истата адреса, но вие ќе внесете валиден емаил. Повторно имате датум на раѓање,пол, националност и слично. Ви ги покажувам за да се запознаете со интерфејсот на апликацијата. Откако ќе ги внесете податоците и ќе го креирате профилот, спремни сте за депозит. Среќно!

Efbet 365

Efbet Регистрација

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.